Učitavanje, molimo pričekajte...

Sve što treba da znate o implantaciji brade i brkova nalazi se na ovoj stranici! Brada i brkovi su najvažniji deo muškog imidža. U pubertetu se očekuje da će imati bradu i brkove odgovarajućeg intenziteta na ovim prostorima. Šta možete da uradite ako su urođeno odsutni ili nestali zbog povrede? S obzirom da transplantacija kose postaje lakša i brzo povećana u Turskoj i na globalnom nivou kroz pristupačne troškove, implantacija brade i brkova takođe je došla na dnevni red.

Transplantacija brade

Muškarci su pribegli mnogim metodama za bradu koje ne rastu iz nekih genetskih ili različitih razloga čak i u drevnim vremenima kao i danas. Ovo stanje usmerava muškarce da više vole transplantaciju brade kao najefikasniji način da imaju žbunastu bradu.

Transplantacija kose se obavlja trajnim i bezbolnim metodama; stoga se transplantacija brade izvodi i bezbolnom i uspešnom metodom koja omogućava mnogim muškarcima da ugrade retke brade u istoriju.

Metode transplantacije brkova

Prva faza je određivanje broja korena koji treba uzeti za brkove. Nakon pojašnjenja broja, utvrđuju se konture brkova na licu i proces počinje metodom određenom za transplantaciju brkova.

Kada je reč o istorijskim dimenzijama, vidi se da je istorija transplantacije brkova stara. U zavisnosti od tehnologije i zdravstvenih usluga razvijenih od prošlosti do danas, postoji mnogo pogodnosti i dešavanja u transplantaciji brkova. Najpoželjnije metode uzgajanja brkova su FUT i FUE transplantacija.

Lokalna anestezija se primenjuje na oblast transplantacije. Počinje transplantacija na anestegetisanoj oblasti. Preporučuje se da ne pričate mnogo tokom prva tri dana nakon procesa sadnje, jer su gornji deo usne i brkovi osetljivi. Pored toga, olakšava proces izlečenja pacijenta koji treba da se odmori. Bol i tegobe u grlu oslobađaju se antibiotika i drugih lekova koje će prepisati lekar.